Verdens værste joke? Storbarmet pige er ved at få tatovering, da noget går helt galt

19/02/2017 13:45

Nils Würtzenfeld

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En tatovør fik sig noget af et chok, da han var midt i at dekorere en ung piges arm.

Mest læste i dag

De fleste mennesker, der er midt i at få en tatovering, vil nok foretrække at sidde helt stille, så tatovøren ikke komme til at lave en fejl.

Både fordi en tatoveret fejl kan blive svær at rette op på, men især fordi en pludselig bevægelse kan komme til at gøre pokkers ondt!

Disse overvejelser var dog fraværende hos en ung thailandske kvinde, der for nylig havde valgt at få en tatovering på det øverste af sin arm.

For da den unge tatoverings-entusiast lå i tatovørstolen hos Brite Tattoo Shop i Pattaya i Thailand, havde den storbarmede pige forberedt en joke, som kun de færreste ville turde føre ud i livet.

Vi kan i forvejen forestille os, at den mandlige tatovør havde mere end vanskeligt ved både at koncentrerer sig om sit arbejde og samtidig undlade at stirre på den unge kvindes bemærkelsesværdigt store bryster.

Af samme grund får den dybt koncentrerede tatovør sit livs chok, da ét af pigens store bryster pludselig eksplodere med et brag.

At der ’bare’ er tale om et ballon-bryst og en dårlig planlagt joke, står hurtigt klart, da den unge pige ikke kan skjule et drilsk smil, mens folk omkring hende – og ikke mindst den stakkels tatovør – et tæt på at få et hjertestop.

Se optagelsen af den tavelige spøg øverst i artiklen.

Se flere artikler med tatoveringer klik her.