Kræftsyg pige ønskede sig en tur til Disneyland før sin død - så fornemmede politiet, at noget var helt galt

Privatfoto

En kræftsyg pige havde kun ét ønske, før hun døde: En tur til Disneyland. Derfor bad hun fremmede om donationer, men noget virkede pludselig mystisk.

En både chokerende og utrolig histoire har onsdag ryddet forsiderne i England.

Det sker efter, at en ni-årig pige ved navn Nicole Walker tidligere på året stod frem og forklarede om sin uhelbredelige kræftsygdom. Det skriver The Mirror.

Pigen forklarede på nettet, at hun var dødssyg, og at det eneste, hun ønskede sig før sin død, var en tur til Disneyland i Florida.

Derfor havde pigen startet en indsamling, der skulle skaffe hende penge til at få drømmen til at gå i opfyldelse. Det var dog blot ét problem. Den kræftsyge pige fandtes ikke.

Det står nu klart, efter den 34-årige Andrew White er blevet afsløret i at opfinde hele historien.

Andrew White var selv stor Disney-fan. Privatfoto

Udover at være danselærer er Andrew White stor Disney-entusiast. Derfor var det i virkeligheden hans og ikke den fiktive piges ønske om en tur til Florida, der lå bag hele den vanvittige historie.

I sin jagt efter et hurtigt rejsetilskud opfandt White derfor pigen Nicole Walker, som han påstod var en af hans elever på Bare Feet Dance and Drama i byen Whitwick.

På Virgin Money Giving Page, der er en side for frivillige donationer til værdige sager, fortalte han fremmede personer om pigens tragiske skæbne og forsøgte i sammen ombæring at lokke donationer ud af godhjertede personer.

White havde selv tidligere besøgt Disneyland. Privatfoto

Han opfandt sågar en 'bucket-liste' på vegne af Nicole – altså en liste over ting hun gerne ville nå, før hun døde. Øverst på denne liste var turen til Disneyland.

Han lagde endda falske billeder ud på Virgin Money Giving Page af Nicole Walker, ligesom han opfandt en hel familie til hende. Han oprettede flere af dem på Facebook – deriblandt pigens fiktive mor Charlotte, som han ofte lod skrive falske hilsner på Nicoles Facebook-væg.

Han skrev blandt andet en besked fra Charlotte til Nicole, der lød:

- Jeg har vist Nicole alle de 'god bedring'-hilsner, som jeg har modtaget på hendes vegne.

White skrev ligeledes mange Facebook-opdateringer fra pigens far, der hele tiden holdt interesserede folk orienterede om Nicoles sygdomsforløb.

Med tiden blev der dog rejst mistanke ved Nicole Walkers kræftsygdom, da ledelsen af kræft-velgørenhedsorganisationen CLIC Sargent følte, at der var noget mærkeligt ved hele pigens fortælling.

Derfor orienterede man politiet, der gik ind i sagen om Nicole Walker, som White ellers havde erklæret død i marts. Til sidst kunne politiet dog afsløre det chokerende bluffnummer ved at fastslå, at Nicole Walker aldrig havde eksisteret.

Andrew White blev efterfølgende anholdt og var hurtig til at erklære sig skyldig i anklagerne.

Han har nu fået to års betinget dom.

Politiet mener i øvrigt, at White også stod bag en anden falsk påstand om en kræftsyg pige tilbage i 2009.

Dagens Gossip