Mor hørte i radioen, at nogen var død i en frygtelig bilulykke - så opdagede hun politibilen i indkørslen

Foto: Shutterstock

En 34-årig kvinde oplevede sit værste mareridt, da et par betjente pludselig stod foran hendes dør.

Om morgenen 7. august i år var engelske Cathryn Wilcox fra Bolton på vej hjem fra natarbejde som jordemoder, da hun over sin bilradio hørte om et alvorligt trafikuheld i nærheden.

Den britiske mor til to piger noterede sig de få detaljer omkring det tragiske uheld, men tænkte ikke yderligere over ulykken. Det skriver Manchestereveningnews.co.uk.

Da hun lidt efter fik familiens hus i syne og drejede op af indkørslen, opdagede hun dog en politibil, der holdt parkeret foran huset, og straks mærkede hun en følelses af frygt skylle gennem kroppen.

- Jeg husker, hvordan jeg kørte ind i vores indkørsel, og at en politibil ventede foran vores hjem, forklarer Cathryn Wilcox, der efterfølgende fik den forfærdelige nyhed af de ventende betjente.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Det skulle nemlig vise sig, at hendes mand gennem 13 år, Ian Wilcox, havde mistet livet i den alvorlige trafikulykke, som hun netop havde hørt om i radioen.

Ian Wilcox var på vej på arbejde omkring klokken 05.15 om morgnen, da hans Chevrolet Matiz pludselig var blevet ramt af en BMW i høj fart.

Ulykken var så voldsom, at Cathryn Wilcox mand og faderens til parrets to børn døde af sine kvæstelser umiddelbart efter ulykken – en besked som fuldstændig knuste den 34-årige kvinde.

- Min verden blev splitret på et sekund. Min første tanke var, hvordan i alverden jeg skulle fortælle vores to døtre, at deres far var død, fortæller den ulykkelige mor.

Siden den tragiske ulykke er den kvindelige bilist, der befandt sig i den BMW, der kolliderede med Ian Wilcoxs bil, blevet sigtet for uagtsomt manddrab, og i en nylig høring ved retten i Bolton, har den kvindelige bilist, Violeta Taraskevic, indrømmet, at hun kørte under påvirkning af alkohol.

Læs også

Nils raser over pakken PostNord efterlod: 'Hvad fanden tænker de på?'

Ved retsmødet var Cathryn Wilcox også til stede og fortalte om familiens tragedie.

- Vores familie, vores ’team’ er blevet knust. Jeg frygtede at se dem (døtrene, red.) i øjnene, inden jeg skulle til at knuse deres hjerter, fortæller Cathryn Wilcox i forbindelse med den ubærlige opgave det var, at skulle forklare pigerne om faderens død.

34-årige Violeta Taraskevic græd under retsmødet, mens Cathryn Wilcox beskrev familiens svære tid, og hvordan ’familiens håb og drømme var blevet blevet taget fra den på voldsom vis.’

- I stedet for at kunne holde i hånd har jeg nu kun minderne tilbage i mit hjerte og Ians ring omkring min hals, fortæller Cathryn Wilcox.

Under retsmødet kom det også frem, at Violeta Taraskevic havde arbejdet sent aften før ulykken, og at hun efterfølgende havde mødtes med sin mand og en fælles ven.

Sammen havde de socialiseret og drukket alkohol indtil ud på natten, hvor Violeta Taraskevics mand var faldet i søvn.

Herefter forsatte hun med at drikke, indtil hun valgte at køre hjem med den sovende mand på passagersædet.

Læs også

Biografgængere slår alarm efter skrækindjagende opdagelse under visningen af It

I retten indrømmede Violeta Taraskevic også, at hun kun to gang tidligere havde kørt i sin mands BMW, og derfor ikke havde fuld kontrol over den.

Under kollisionen med Ian Wilcoxs Chevrolet Matiz kom hverken Violeta Taraskevic eller hendes mand voldsomt til skade, og de var derfor i stand til at vente sammen med den fatalt tilskadekomne Ian Wilcoxs, indtil redningsfolkene ankom.

Den bevidstløse ægtemand måtte efterfølgende skæres fri af sin bil, men hans kvæstelser var så voldsomme, at hans liv ikke stod til at redde, da ambulancen var ankommet.

Efterfølgende blev Violeta Taraskevic afhørt af politiet, ligesom hun fik taget en alkometertest, der viste over det dobbelte af det tilladte.

Der falder dom i sagen 4. oktober.

Læs også: Catrina blev vækket af politiet midt om natten: Betjente afslørede den rystende sandhed om hendes mand

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip