Mor tager dette selfie på vej hjem til familien: Få sekunder efter svæver hun mellem liv og død

Carmen Greenways liv stod ikke til at redde. Foto: Privat.

Nu advarer den efterladte familie andre mod at begå samme fejl.

Efter at have fejret sin mors fødselsdag på en restaurant cyklede 41-årige Carmen Greenway, en mor til to, hjem på sin cykel. 100 meter fra sit hjem fik den glade kvinde lyst til at tage et selfie, mens hun cyklede på en gade i London i England. Det endte med at koste hende livet, skriver den britiske avis The Telegraph.

Få sekunder efter Carmen Greenway havde taget selfien den 18. august, styrtede hun på cyklen, fordi hun kørte over et bump i vejen med kun en hånd på styret. Den 41-årige mor mistede kontrollen over cyklen og slog hovedet direkte i jorden. Hun havde ikke cykelhjelm på.

Læs også

Hun tog en selfie i elevatoren: Først bagefter opdager hun uhyggelig detalje

Carmens fulgtes med sin mor, da ulykken skete.

Efter at have svævet mellem liv og død i seks dage på St Mary’s Hospital i Paddington i det centrale London døde Carmen Greenway. Hun efterlod sig mand og deres to børn på henholdsvis 13 og 4 år. 

Carmen tog også en selfie på vej til fødselsdagen tidligere på aftenen. Det er hendes mor i baggrunden. Foto: Privat.

Carmens 47-årige mand, Rufus Greenway, fortæller, at hans livs kærlighed formentlig stadig ville have været i live, hvis hun havde haft cykelhjelm på.

- Hun havde en skøn tid, glad for at være sammen med sin mor til hendes fødselsdag. Det ene sekund er du glad, og det næste sekund er alt ulykke, siger manden og forklarer, at Carmen var en sikker cyklist, der ofte tog selfies. 

Efter ulykken har Rufus Greenway opfordret til en ny lovgivning, der skal kræve, at cyklister har hjelm på - ligesom New Zealand har det.

Læs også

Mads Dinesen viser sin teenage-kæreste frem: 'Han drømmer om at blive politiker’

Rufus Greenway var på forretningsrejse, da ulykken skete, men han fløj hjem, så snart han fik den sørgelige nyhed. 

- Det største tab er, at mine børn har mistet deres mor spm 41-årig. Jeg har mistet mit livs kærlighed, forklarer Rufus Greenway, der troede, at han skulle nå at holde 60 års bryllupsdag med sin kone. 

Carmen Greenway blev begravet i starten af september. 

Dagens Gossip