Ældre mand kom på den forkerte bus: Så fulgte betjenten ham hjem med sine tunge indkøbsposer

En forbipasserende fangede et billede af en betjent, der tog sig tid til at hjælpe en ældre herre hjem med sine tunge indkøbsposer.

Billedet gik hurtigt viralt, og nu har Northamptonshire Police offentliggjort navnet på betjenten, der hyldes for sin medmenneskelighed.

Ifølge politiets Facebook-side var den ældre mand kommet til at tage den forkerte bus. Han havde stort besvær med at komme hjem med sit store indkøb.

- Jeg så manden læne sig op ad muren og gik over for at høre, om han var ok. Han sagde, at han havde været inde i byen for at handle ind, men kom på den forkerte bus og kæmpede for at komme hjem. Så jeg spurgte om han ville have noget hjælp, forklarer betjenten Chris Stevens.

Læs også: Tragisk: 6-årig pige reddede sin lillebror fra kogende vand og døde selv

Mandens kone så lidt chokeret ud, da han dukkede op i selskab med en betjent, men de fik udredet omstændighederne.

- Det er rart, at politiet bliver anerkendt for at gøre gode ting, men det er ikke mere, end hvad enhver af mine kolleger ville have gjort. Disse ting sker dagligt i hele landet, siger den beskedne betjent. Billedet af Chris Stevens og den ældre mand er delt mere end 54.000 gange og liket af over en million.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

A lot of people have contacted us about one of our officers helping an elderly man in Kingsthorpe earlier this week...

Posted by Northamptonshire Police on 11. juni 2015

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip