Aftale er på plads: Fuglsang fortsætter hos Astana

Cykelrytteren Jakob Fuglsang fortsætter de næste to år på Astana-holdet, fastslår manager Giuseppe Martinelli over for Ekstra Bladet.

Der er endnu ikke underskrevet en kontrakt, men parterne er enige, lyder det om danskerens kontrakt, som stod til at løbe ud efter denne sæson.

- Det er definitivt. Fuglsang bliver hos os. Han vil gerne blive, Vinokourov (holdchef Alexander Vinokourov red.) vil gerne have ham, og jeg er lykkelig for at beholde ham, siger Martinelli.

- Kontrakten er ikke underskrevet, men aftalen er indgået, siger han.

Alexander Vinokourov udtalte i begyndelsen af juli, at han gerne vil beholde Jakob Fuglsang.

Jakob Fuglsang har tidligere ytret ønske om at køre som kaptajn i et af de store cykelløb, og hans agent har meldt ud, at man var i dialog med tre hold om, hvor karrieren skulle fortsætte.

Men det ser nu ud til at være endeligt afgjort for den 30-årige cykelrytter, som blev nummer syv i Tour de France i 2013.

- Jakob er en meget vigtig rytter for holdet. Han er en virkelig god rytter, som har gjort det godt gennem alle de tre år, han har været på holdet, siger Martinelli.

Det fremgår ikke, hvilken rolle Astana-rytteren skal indtage for fremtiden. Hidtil har han fungeret som løjtnant, men har også fået chancen som kaptajn på holdet i enkelte løb.

Der har været tvivl om, hvor attraktivt det ville være at fortsætte på det kasakhiske hold, der har været ved at miste sin World Tour-licens efter flere dopingsager i sidste sæson

Et andet hold, der har været nævnt som bejler til den danske allrounder, er Team Sky.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip