Australsk golfspiller: Blev bortført og banket på Hawaii

Den australske, professionelle golfspiller Robert Allenby er i øjeblikket ved at komme sig over en tilsyneladende voldsom oplevelse og de skader, som han har fået i ansigtet, efter at han angiveligt blev bortført, slået, berøvet og derefter smidt i en park i Honolulu fredag nat lokal tid.

Den 43-årige golfspiller tog til Hawaii for at deltage i Sony Open i Honolulu, men han formåede ikke at kvalificere sig og havde planer om at flyve hjem igen lørdag, oplyser Golf Channel på deres hjemmeside.

Fredag aften tog han på en vinbar nær Waikiki med en ven, og det var angiveligt herfra, at Allenby forsvandt og fik frarøvet sin pung, mobiltelefon, kontanter og kreditkort, før han omtåget vågnede op i en park omkring 10 kilometer fra vinbaren med sår på næsen og i panden.

- Jeg troede ikke, at jeg ville overleve det her, siger Allenby til Australian Associated Press, AAP.

Han fortæller til nyhedsbureauet, at han blev væk fra sin ven i baren, efter at regningen blev betalt klokken 22.48, og at vennen derefter gik på toilettet. Derefter husker Allenby intet, men han har en formodning om, at han er blevet bedøvet.

En hjemløs kvinde skulle have set nogle mænd smide ham ud af en bil i parken, fortæller Allenby.

Politiet er nu ved at undersøge en overvågningsvideo fra baren i et forsøg på at finde frem til, hvad der er sket.

Robert Allenby har vundet den amerikanske PGA Tour fire gange, senest i 2001 under Pennsylvania Classic.

Han blev professionel golfspiller i 1992 og har vundet 18 andre turneringer på verdensplan.

I 2005 blev han den første golfspiller til at hive samtlige tre sejre ved Australian Open, den australske PGA Championship og Australian Masters i land.

Den australske golfspiller har ikke pådraget sig alvorlige skader, og han håber, at han kan flyve hjem om en dag eller to ifølge AAP.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip