Bradley Wiggins lancerer sit eget cykelhold

Den tidligere Tour de France-vinder Bradley Wiggins kan nu også kalde sig chef for sit eget hold, efter at han torsdag har offentliggjort det nystartede Team Wiggins.

Holdet skal køre landevejsløb, men dets primære funktion bliver at forberede Wiggins og hans holdkammerater til OL i Rio, hvor Storbritannien jagter guld i banecykling.

Wiggins forlængede tidligere på ugen sin kontrakt med Team Sky til 30. april, og derefter vil han skifte til det nye hold, hvor Steven Burke, Mark Christian, Jon Dibben, Owain Doull, Iain Paton, Daniel Patten, Andy Tennant og Michael Thompson bliver holdkammeraterne.

Team Wiggins bliver sponsoreret af Sky og vil få status af Continental-hold, tredje niveau i cykelholdenes hierarki.

- Ambitionen er at bane vejen til guld ved OL i Rio, siger Bradley Wiggins ifølge Sky Sports.

- Vi har en masse baneryttere på holdet, og det betyder, at vi kan træne sammen året rundt, og det er præcis det, vi har brug for i jagten på at vinde holdforfølgelsesløbet i Rio, forklarer Wiggins.

Briten, der vandt Tour de France i 2012, meddeler i øvrigt, at han i juni vil forsøge at slå timerekorden, som for tiden indehaves af østrigeren Matthias Brandle.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip