Chelsea sender Swansea til tælling med lynscoring

17/01/2015

Chelseas stjernespillere bliver svære at vippe væk fra førstepladsen i Premier League.

I modsætning til flere af forfølgerne bliver manager José Mourinhos mandskab ved med at få fuldt udbytte af kampene mod de mindre klubber i Englands bedste fodboldrække.

Lørdag eftermiddag blev Swansea slået med 5-0 på udebane i et opgør, der hurtigt mistede spændingen.

Allerede i det første minut kunne Oscar lukrere på en fejlaflevering fra hjemmeholdets Gylfi Sigurdsson, da brasilianeren blev spillet fri og med et velplaceret skud gjorde det til 1-0.

Herefter kværnede gæsterne fra London ellers hen over Michael Laudrups tidligere spillere, der også hjalp til med et utal af fejl. Diego Costa scorede to gange og Oscar endnu en gang før pausen. I anden halvleg fik Andre Schürrle øget til slutresultatet 5-0.

Chelseas forspring til Manchester City på andenpladsen er nu på fem point, inden City søndag tager imod Arsenal.

I feltet lige bag top-to måtte Manchester United kæmpe hårdt for en 2-0-sejr på udebane over Queens Park Rangers.

Dyrt indkøbte Radamel Falcao brændte et stort antal chancer for United, der blev reddet af indskiftede Marouane Fellaini, som efter en time fik listet bolden ind i QPR's mål til 1-0.

Hjemmeholdet havde gode muligheder for at tage point over for et rystende usikkert United-forsvar, men det lykkedes gæsterne at slippe af sted fra London med alle tre point.

I slutminutterne øgede James Wilson til slutresultatet 2-0 for United, der er hele 12 point efter Chelsea på førstepladsen.

Senere lørdag aften forsvarede Southampton ligaens tredjeplads med en hårdt tilkæmpet 2-1-sejr ude over Newcastle. Den nytilkomne hollænder Eljero Elia, der er lejet i Werder Bremen, scorede begge mål for gæsterne, som har 10 point op til Chelseas førerhold.