Chris Froome indrømmer misset dopingtest i år

Doping er altid et hot emne i cykelsport, og i England har afsløringen af den britiske stjerneatlet Mo Farahs to missede dopingtest inden sine to OL-guldmedaljer i 2012 været en stor historie den seneste tid.

Måske er det derfor, at Chris Froome (Sky) nu har valgt at fortælle offentligheden, at han tidligere i år missede en dopingtest under en ferie i Italien med sin kone.

Han fastholder dog, at han var uden skyld i forseelsen.

- Vi kom ned til morgenmad, og hotelpersonalet fortalte, at der havde været antidopingfolk forbi, men at det var deres politik ikke at lade nogen forstyrre deres gæster, siger Froome ifølge BBC.

- Det var virkelig frustrerende, lyder det fra briten.

Selvom Froome fastholder, at han ikke var skyld i den missede test, så anerkender han også, at han som cykelrytter har et ansvar.

- Jeg skulle have været mere proaktiv i forhold til at fortælle hotellet, at det kunne være en mulighed, at jeg ville blive testet. Jeg har helt sikkert lært lektien, fortæller Froome.

Briten vandt Tour de France i 2013 i overlegen stil, mens han måtte udgå af løbet i 2014 efter styrt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip