Dansk cykeltalent bliver spurtbesejret i Dubai

Den danske mester i landevejscykling, Michael Valgren, var med i spurtafgørelsen, men måtte se andre slås om sejren på anden etape af Dubai Tour.

Valgren blev klemt en smule, da det hele skulle afgøres, og den unge Tinkoff-Saxo-rytter måtte derfor nøjes med en niendeplads.

Italieneren Elia Viviani (Sky) var hurtigst i spurten, hvor han henviste onsdagens etapevinder, Mark Cavendish (Etixx-Quick-Step), til andenpladsen.

Anden etape bød på 187 kilometer og var domineret af et udbrud på fem ryttere, der snart fik opbygget et betragteligt forspring.

Men da de store hold satte sig frem, svandt forspringet, og med 10 kilometer igen blev den sidste af de fem ryttere opslugt af feltet.

Dagens dramatiske højdepunkt stod Tinkoff-Saxo for, da tre af holdets ryttere, Robert Kiserlovski, Michael Kolar og Evgeni Petrov styrtede i samme sekvens, men efter de første meldinger kom ingen af dem noget alvorligt til.

Der resterer to etaper af Dubai Tour, som slutter lørdag.

/ritzau/

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip