Dansk forsvarstalent skifter til belgisk storklub

Han var på vej til Anderlecht, men så meldte Standard Liege sig ind i kampen, og tirsdag kunne sidstnævnte på sin hjemmeside offentliggøre, at den danske fodboldspiller Alexander Scholz er Standard Liege-spiller frem til sommeren 2019.

Den 22-årige danske forsvarsspiller skifter til Standard Liege fra en anden belgisk klub - Lokeren.

I sidste uge oplyste Anderlecht, som er bedre placeret end Standard Liege i den bedste belgiske række, at klubben var enig med Lokeren om et køb af Alexander Scholz.

Men Anderlecht skulle først forhandle de personlige detaljer med danskeren på plads, så Standard Liege har handlet hurtigt.

Scholz har gjort kometkarriere i belgisk fodbold, efter at han egentlig havde droppet fodbolden og var taget på jordomrejse.

Han startede efter jordomrejsen op i den islandske klub Stjarnan, hvor han gjorde det så godt, at han blev hentet til Lokeren for to år siden.

Sidste forår opnåede Scholz et højdepunkt, da han med et hovedstødsmål blev matchvinder i den belgiske pokalfinale.

I efteråret har Scholz fortsat de gode takter og spillet Europa League samt været med til at kvalificere det danske U21-landshold til EM. Han spillede 78 kampe og scorede to mål for Lokeren.

Standard Liege er nummer seks i den belgiske Jupiler Liga. Til sammenligning er Anderlecht på andenpladsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip