Dansk golfveteran starter stærkt i Malaysia

Efter Morten Ørum Madsens flotte præstationer i sidste uges European Tour-turnering i Dubai, er det nu en anden dansk golfspiller, der markerer sig.

Anders Hansen spillede torsdag en stærk første runde i Maybank Malaysian Open i Kuala Lumpur, hvor han er placeret på en delt sjetteplads i fire slag under par.

Den 44-årige sønderjyde lavede ellers hurtigt en bogey, men siden fik han rettet flot op på præstationen med fem birdies, der samlet placerer ham to slag efter den førende duo bestående af englænderen Lee Westwood og nordireren Graeme McDowell.

De øvrige danskere stod noget mere anonymt i billedet på førstedagen: Morten Ørum Madsen og Lucas Bjerregaard gik runden i par, mens Thorbjørn Olesen fortsatte den sløje start på året ved at gå hele seks slag over par.

Turneringen fortsætter fredag, hvor det bliver afgjort, hvilke spillere, der kvalificerer sig til weekendens finalespil.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip