Dansker arresteret for menneskehandel i Filippinerne

En 54-årig dansk mand er ifølge et filippinsk medie anholdt for menneskehandel i en lejlighed i den filippinske by Cebu.

Politiet anholdt samtidig en 34-årig mand, som politiet mistænker for at være alfons.

Ifølge TV2, som har talt med politiinspektør Sheril Baudisda fra det lokale politi i Filippinerne, er danskeren i øjeblikket i grundlovsforhør om sagen, hvorefter der skal sættes en dato for retssagen.

- Danskeren er sigtet efter den mest alvorlige paragraf i forbindelse med menneskehandel, og straffen er op til livstid, siger Sheril Baudisda til Tv2.dk.

I danskerens lejligheden befandt sig ifølge Filipino Times to søstre på 11 og 12 år. De var angiveligt blevet fragtet fra deres bolig i Mandaue til danskerens lejlighed i Ceby af den mistænkte alfons.

Det var ifølge mediet en 12-årig nabo til pigernes forældre, som havde henvendt sig til dem med et tip om, hvor de kunne være.

Ifølge en af søstrene introducerede den mistænkte alfons den 54-årige dansker til de to småpiger i december sidste år.

Tv2.dk har været i kontakt med Udenrigsministeriets Borgerservice, som i øjeblikket undersøger sagen og derfor ikke på nuværende tidspunkt kan bekræfte noget.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip