Darren Fletcher forlader Manchester United efter 15 år

Darren Fletchers 15 år lange karriere hos Manchester United sluttede mandag, da West Bromwich Albion skrev kontrakt med midtbanespilleren.

Den 31-årige skotte kom til United som teenager og er noteret for 342 kampe og 24 mål.

Det var ventet, at tiden i Manchester nærmede sig en afslutning. Fletcher har haft svært ved at spille sig på holdet under Uniteds nye manager, Louis van Gaal.

Kun fem gange er han startet inde i denne sæson, og i januar var Fletcher tæt på at skifte til West Ham United på en fri transfer.

- Han er en vigtig mand i omklædningsrummet. Jeg kan lide ham både som menneske og fodboldspiller. Vi kommer til at savne ham, men han har ikke spillet mange kampe, og derfor vil vi gerne hjælpe ham videre, sagde Louis van Gaal i den forbindelse.

Nu bliver det så ikke West Ham i London, mens West Bromwich i Birmingham, der får gavn af Fletcher. Kontrakten gælder to et halvt år.

- Jeg har været hos United hele min karriere og har aldrig kendt til andet. Men jeg følte, at det var det rette tidspunkt at skifte, siger Fletcher.

Og han forlader Old Trafford med masser af medaljer. Siden debuten i 2003 er det blandt andet blevet til fem mesterskaber, to triumfer i Liga Cuppen samt en Champions League-titel.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip