David De Gea-exit vil ærgre United-manager

Manchester United risikerer denne sommer at miste målmand David De Gea, der har et år tilbage af sin kontrakt.

Sker det, vil det ærgre United-manager, Louis van Gaal, men hollænderen forstår godt den spanske målmands dilemma, efter at han i spanske medier er sat i forbindelse med Real Madrid.

- Jeg ved ikke, om han skifter, men en transfer er en individuel ting, og det er en proces.

- Vi har givet ham et fantastisk tilbud om forlængelse, og han skal træffe en beslutning, siger Louis van Gaal.

Rygterne har i nogen tid talt om, at De Gea er udset til at afløse Iker Casillas i målet hos Real Madrid, der er endnu mere presset for at hente titler i næste sæson, efter at både Champions League-succes og det spanske mesterskab er glippet på mindre end en uge.

- Jeg analyserer situationen, og jeg når frem til, at han er spanier. Han er spansk landsholdsspiller, dog stadig efter Casillas, og nu er der en spansk klub, der kommer efter ham.

- Hans kæreste er spanier, og hans forældre rejser hver eller hver anden weekend hertil for at se ham spille. Men stadigvæk er det en vanskelig beslutning for ham, og det er et stort kompliment til Manchester United, siger Louis van Gaal.

Manchester United har tidligere set spillere som David Beckham, Ruud van Nistelrooy og Cristiano Ronaldo have svært ved at sige nej, når Real Madrid er dukket op med tilbud.

Forlader De Gea United kan det sætte gang i en større målmandsrokade blandt de engelske klubber i det øvre lag.

Tottenhams franske landsholdsmålmand, Hugo Lloris, har været nævnt som mulig afløser, mens der også spekuleres i, om Petr Cechs fremtid fortsat ligger i Chelsea.

David De Gea måtte lade sig udskifte, da Manchester United søndag spillede 1-1 hjemme mod Arsenal, og han blev erstattet af sin spanske landsmand Victor Valdés, som dermed fik debut for United.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip