En person kvæstet i ulykke ved Ølgod

En person er i kritisk tilstand, mens tre andre har fået mindre skrammer, efter en ulykke ved Ølgod onsdag eftermiddag, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet tilkaldte en lægehelikopter til ulykkesstedet på Vardevej tre kilometer syd for Ølgod.

- Vi har fire tilskadekomne, hvor den ene er i kritisk tilstand. Der er rekvireret en lægehelikopter, som er fløjet til Ølgod, hvor vi har hentet lægen og kørt vedkommende til ulykkesstedet, siger vagtchef Erik Lindholdt til Ritzau.

Vardevej syd for ølgod er nu spærret i begge retninger. Ulykken skete klokken 16.48, og det er uvist, hvornår vejen igen er åben.

Årsagen til ulykken er fortsat uvis, men der er ikke umiddelbart meldinger om glatte veje i Syd- og Sønderjylland. Der har dog været en række andre ulykker onsdag.

- Vi har også et par ulykker nær Esbjerg, men det her (Vardevej, red.) er det mest alvorlige. Det er regnvådt, men ikke glat, siger vagtchefen.

Samtidig med ulykkerne er hovedvejen mellem Haderslev og Ribe oversvømmet. Gels Å har oversvømmet Ribe Landevej mellem Ribe og Gram. Det er uvist, om biler kan passere.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip