Engelske medier: Button stopper i McLaren

Racerkøreren Jenson Button er angiveligt på vej til at forlade McLarens Formel 1-hold efter sæsonen. Det skriver flere engelske medier mandag.

Beslutningen om at kvitte motorsportens fornemste klasse for Kevin Magnussens holdkammerat ventes at blive officiel i weekenden, hvor Formel 1-feltet kører grandprix i Japan.

Ifølge The Telegraph vil Button i stedet bruge sin tid på at køre i motorløbsserien World Endurance Championship, lige som han vil få en tjans i medierne - muligvis i bilprogrammet Top Gear.

Hvis 35-årige Button forlader McLaren, gør det muligheden for et Formel 1-comeback væsentligt større for Kevin Magnussen, der i denne sæson har været McLarens førstereserve til en plads i bilerne.

I 2014 var netop Button Kevin Magnussens rival i kampen om, hvem holdet skulle satse på som kollega til Fernando Alonso, som kom til forud for indeværende sæson.

Tilbage i 2009 blev Jenson Button verdensmester, da han kørte for Brawn GP-teamet, der kun eksisterede den ene sæson i Formel 1. Året efter skiftede Button til McLaren, som han har kørt for siden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip