Eriksen og Tottenham sejrer i overtiden

To udvisninger, et misbrugt straffespark og et sejrsmål i overtiden var ingredienserne, da Tottenham med Christian Eriksen på banen i hele kampen fik en perfekt start på Premier League.

Trods en halv time i undertal undervejs lykkedes det at vinde 1-0 på udebane over West Ham på et mål scoret dybt inde i overtide af Eric Dier.

Det skete efter en ikke alt for velspillet kamp, hvor Tottenham sjældent spillede sig frem til åbne muligheder.

Tottenham kom ellers friskt ud til kampen, og Christian Eriksen havde et forsøg direkte på frispark, som dog ikke for alvor gav målmand Adrian problemer.

Men West Ham overtog efterhånden spillet og kom frem til flere fine chancer. Den største faldt efter en lille halv time.

Tottenhams Kyle Naughton blokerede et skudforsøg med hænderne, og efter at have konverseret med sin assistent takserede dommeren forseelsen til straffespark og rødt kort.

Hjemmeholdets Mark Noble sparkede dog en halv meter forbi fra 11-meter-pletten, og så levede Tottenham videre i kampen.

Trods en mand i undertal angreb holdet, når mulighederne bød sig. Ved et kontraangreb startet af Christian Eriksen fremtvang Emmanuel Adebayor et frispark og det andet gule kort til modstanderens James Collins.

Så var holdene 10 mod 10 inden den sidste halve time. Men her formåede ingen af holdene for alvor at gøre sig fortjent til alle tre point, og det lignede en nulløsning.

I overtiden blev Eric Dier så spillet fri til Tottenhams første store chance, som han udnyttede til sejrsmål.

/ritzau/