FC Vestsjælland-boss: Fyring var aldrig et tema

For få uger siden blev der igen og igen råbt på, at FC Vestsjælland skulle sparke træner Michael Hansen ud af vagten.

FC Vestsjælland var uden sejr i 10 Alka Superliga-kampe på stribe, og der var langt op til redning, men siden da er det blevet til 10 point i fem kampe, og en ny sæson i landets bedste række er nu igen en realistisk mulighed.

Det glæder sportsdirektør Jacob "Gaxe" Gregersen, der aldrig følte sig fristet til at fyre Michael Hansen.

- Som jeg også sagde dengang, så kigger jeg hele tiden på, hvordan spillerne trænede, og hvordan trænerne arbejde. Der har aldrig været en finger at sætte på nogen af parterne, siger sportsdirektøren.

- Jeg har hele tiden følt, at Michael Hansen havde stor opbakning i spillertruppen, og derfor har trænerfyring aldrig været et tema. Det er nemt nok at sige nu, men vi er stadig favoritter til at rykke ned.

Sportsdirektøren, der tidligere har været i Sønderjyske, har kun rosende ord til overs for Michael Hansens håndtering af situationen.

- Michael har hængt godt i. Det var blæsevejr, og det er der stadig. Det er et hårdt job at være træner, men det siger meget om hans substans, at han har håndteret det så godt, som han har, siger Gregersen.

- Han lader sig ikke vælte så let. Men jeg vil nødig stå og sige, at vi traf den rigtige beslutning ved ikke at fyre Michael, for det var aldrig et tema.

- Hvis han ikke havde gjort det godt til hverdag, havde det været et tema. Der var aldrig en beslutning at træffe, for han og de øvrige trænere arbejdede hårdt, og der var udvikling i tingene.

Ud over lyspunkter i Superligaen er FC Vestsjælland også, for første gang i klubbens historie, i pokalfinalen.

- Det var lidt mørkt på et tidspunkt, men der er efterhånden mange lyspunkter både med en pokalfinale og i Superligaen. Men det skal tilskrives spillerne og trænerne, der virkelig har klemt ballerne sammen og præsteret, siger "Gaxe".

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip