Frankrig leger sig let i VM-semifinalen

Frankrig er klar til semifinalen ved VM i håndbold efter en let sejr over Slovenien i kvartfinalen onsdag aften.

Frankrig vandt 32-23 efter en føring på 18-10 ved pausen.

Kvartfinalen var ikke mange minutter gammel, før håndboldfans i hallen var klar over, at Frankrig nærmest med statsgaranti ville spille sig i semifinalen.

Alligevel hjalp fransk hovmod slovenerne tilbage i kampen, og med 10 minutter tilbage var den franske føring skrumpet til kun fire mål, 24-20. Men hovmodet sluttede der.

Franskmændene havde sat sig på kampen fra start. Blandt andet var målmand Thierry Omeyer i en klasse helt for sig selv.

Med en redningsprocent på 86 havde han en stor andel i, at Frankrig efter 10 minutter førte 6-1 over slovenerne. Slovenien skabte mulighederne, men spillerne misbrugte forsøgene på Omeyer.

I den anden ende af banen havde slovenernes målmand Primoz Prost en beskeden redningsprocent på otte. Han blev også pillet ud, da franskmændene bragte sig foran 13-5.

Kort efter pausen var den franske føring udbygget til 10 mål, 20-10, og derefter var det klart, at de blåklædte håndboldstjerner begyndte at tænke længere frem i turneringen og slækkede på koncentrationen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip