Gustav: Klar til at spise tampon for sejren

Han har været på de danske tv-skærme siden 2008, hvor han med selvtillid og knusende kommentarer gjorde sig bemærket i tv-programmet "Dagens mand".

Siden dengang har han afvist utallige dates i "For lækker til love" og rejst Danmark rundt med Linse Kessler. Nu er Gustav Salinas mere end klar til at vinde titlen som konge af junglen og 250.000 danske kroner i underholdningsprogrammet "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra".

- Jeg har ikke sagt ja til at deltage, fordi det er en udfordring. Jeg har sagt ja, fordi jeg vil vinde de 250.000 kroner. Jeg er en businessman, siger Gustav til Newspaq og forklarer, at han vil bruge pengene til at investere i den skønhedsklinik, han er ved at åbne, hvis han vinder.  

Og hele vejen til toppen er den vej, Gustav planlægger at gå. Han fortæller, at han forventer, at opholdet i junglen bliver hårdt både fysisk og mentalt, men at han vil trække på de erfaringer, han fik, da han var med i tv-programmet "Divaer i junglen". 

- Min største fordel er, at jeg ved, hvad det kræver mentalt. Jeg kommer ikke til at spise lækre ting, og jeg kommer til at gå sulten i seng. Nu må vi se, om jeg bliver så sulten, at jeg spiser en tampon. Det hjælper nemlig på sulten. Jeg håber det ikke, men sådan var det i "Divaer i junglen", siger den erfarne tv-personlighed.  

Han vurderer, at hans erfaring kombineret med hans vilje til at gå hele vejen, kan bringe ham langt i kampen om den kvarte million. Men også lysten til at lave underholdende tv, betyder meget for tv-kendissen.

- Jeg vil bare gerne skabe noget fedt og underholdende tv, blive venner med de andre deltagere og så tage hjem med 250.000 kroner. Det er mit drømmescenarie, siger Gustav.

Han peger uden at tøve på danseren Stine Kronborg som sin største konkurrent, fordi hun som bodybuilder har masser af råstyrke.

- Hun er rigtig stærk fysisk. Hun er bare ikke stærkere end mig mentalt. Og, jeg tror, at det i længden er bedre at være mentalt stærk, siger den selvsikre latino, og udpeger Henrik Qvortrup som en psykisk stærk modstander.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip