Har du set dem? Her er 2014's dårligste film

Smag er som bekendt subjektiv, men lander man på denne liste, så ser det umiddelbart sort ud med kvaliteten.

Det er den benhårde sandhed for nomineringerne bag den årlige Golden Raspberry Award, i folkemunde Razzien, der sideløbende med Oscar-uddelingen kårer det forgangne års allerstørste stinkere på det store lærred.

Rolling Stone har fået fingrene i stemmesedlen med mulige nomineringer, der blandt andet tæller Family Guy-bagmanden Seth McFarlanes "A Million Ways to Die in the West". Western-komedien burde have gode chancer for at 'vinde' - den er nemlig nomineret i kategorierne "Årets Værste Film" og "Værste Instruktør" samt i seks andre tåkrummende kategorier.

Også de ellers afholdte skuespillere Cameron Diaz og Jason Segel bør overveje at skrive på en takketale. Komedien "Sex Tape", hvor de spiller hovedrollerne, dukker nemlig op i hele fem kategorier ved årets Razzies.

Fire rådne kategorier må den omdiskuterede og kontroversielle "The Interview" nøjes med. Her nævnes særligt samspillet mellem hovedrollerne James Franco og Seth Rogen som grund til nomineringerne.

Nu er det op til alle andre at stemme om, hvordan de endelige nomineringer skal se ud, når de bliver offentliggjort den 14. januar - en dag før Oscar-uddelingens nomineringer ser dagens lys.

Golden Raspberry Awards har eksisteret som et sjovt indslag siden 1981. De tvivlsomme priser bliver uddelt den 21. februar, aftenen før Oscar-showet.

Newspaq

Se en trailer til Sex Tape her:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip