Isligaen: Odense vender 0-3 til overraskende sejr

Tirsdagens opgør mellem Odense Bulldogs og Aalborg Pirates i Metal Ligaen var uforudsigeligt lige til det sidste.

Duellen i Aalborg endte med en sejr til Odense på 6-5 efter ekstra tid og straffeslag, men gæsterne var igennem lidt af en rutsjetur, før sejren var hjemme.

Fynboerne kom bagud med 0-3 inden for det første kvarter, og Odense-holdet styrede på det tidspunkt mod en regulær afklapsning. Men så skete der pludseligt noget med gæsterne.

Med tilsammen fem scoringer i træk fik Mike Daugulis og Rasmus Bjerrum vendt stillingen rundt, så Odense-holdet efter få sekunders spil af tredje periode pludselig var i front med 5-3. Nu var det Aalborgs hjemmehold, der lignede en overraskende taber.

Kampen tog atter en drejning med fem minutter tilbage, da værternes Mathias Christensen fik reduceret til 4-5. Bare 40 sekunder senere udlignede Alexander Jensen for ålborgenserne.

5-5 holdt tredje periode ud, og da ingen af holdene fik scoret i fem minutters overtid, så skulle affæren afgøres på straffeslag, hvor Dale Mitchell til sidst sikrede odenseanerne sejren.

Metal Ligaens tophold fra Herning Blue Fox vandt med 11-7 over Rødovre Mighty Bulls, mens Frederikshavn slog Sønderjyske 3-1.

Herning topper ligaen med 66 point, Odense følger efter med 64 point, mens Frederikshavn og Sønderjyske deler tredjepladsen med 61 point.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip