Japanere om Laudrup-rygte: Ingen kommentarer

Michael Laudrup udråbes fortsat som topkandidat til det ledige job som landstræner for det japanske fodboldlandshold.

Det er det japanske sportsmedie Sports Nippon, som først bragte historien, og selvsamme medie har tirsdag været i kontakt med det japanske fodboldforbund (JFA) for at høre om Laudrup-rygtet.

- Emnet omkring den næste landstræner er stadig under overvejelse, siger en unavngiven JFA-talskvinde.

Sports Nippon mener at vide, at Laudrup står øverst på en liste med fem trænernavne, som JFA arbejder med.

JFA skal finde en ny landstræner efter sidste uges fyring af mexicaneren Javier Aguirre, der blev fyret, fordi hans navn er blevet nævnt i en sag om matchfixing i spansk fodbold tilbage i 2011.

Ifølge Sports Nippon rejser JFA nu til Qatar for at forhandle med Laudrups nuværende klub, Lekhwiya fra Doha.

Laudrup er ikke et ukendt navn i japansk fodbold. I 1996 og 1997 spillede danskeren for Vissel Kobe i den japanske liga, inden han i 1998 afsluttede sin aktive karriere med en sæson hos hollandske Ajax Amsterdam.

I forbindelse med håndbold-VM i Qatar i sidste måned sagde Laudrup - inden det japanske rygte dukkede op - følgende om sin fremtid:

- Hvad, der sker fra juli, ved jeg ikke. Det er heller ikke så interessant lige nu, fordi vi har så intenst et forår fra februar frem til slutningen af maj, så jeg har ikke tid til at tænke på, hvad der så skal ske.

- Og som familie - nu er det kun mig og mine kone Siw - er vi vant til at blive flyttet mange gange. Det klarer vi hurtigt, hvis vi skal det. Men alt det sker først omkring slutningen af maj.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip