Jean-Marie Le Pen: Jeg er ikke Charlie

Jean-Marie Le Pen, der i sin tid stiftede partiet Front National på den yderste højrefløj, nægter at hylde det satiriske magasin Charlie Hebdo efter onsdagens terrorangreb.

- Jeg er ikke Charlie, siger han med henvisning til de mange manifestationer under demonstrationer og på de sociale medier, hvor mange deler beskeden: Je suis Charlie.

Samtidig har den tidligere partileder lagt et billede af sin datter og nuværende partileder Marine Le Pen ud på Twitter. På billedet står der: "Slap af og stem Le Pen", skriver Washington Post.

- I dag er der "Jeg er Charlie" her og "Vi er Charlie" der. Jeg beklager, men jeg er ikke Charlie, siger partiveteranen i en video på internettet med henvisning til slagordet, som i de seneste dage har taget både Twitter og Facebook med storm ifølge avisen Le Figaro.

- Jeg er naturligvis berørt af, at 12 franskmænd er blevet dræbt, og jeg er sådan set ligeglad med, hvilken observans de havde. Selv om jeg godt ved, at de var fjender af Front National, siger Le Pen.

/ritzau/NTB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip