Juventus-anfører raser efter skuffelse mod bundhold

Juventus misbrugte søndag aften en gylden mulighed for at rykke måske afgørende fra Roma i topstriden i den italienske Serie A i fodbold.

Juventus måtte nøjes med 2-2 ude mod rækkens nummer næstsidst, Cesena, og dermed er mestrene fortsat syv point foran Roma, der tidligere søndag skuffede fælt med 0-0 hjemme mod bundproppen Parma.

Anfører Gianluigi Buffon er meget kritisk over for sit holds indsats.

- Med al respekt for Cesena, der spillede en flot kamp, så er det vores egen fejl, at vi ikke fik alle tre point, siger den 37-årige målmand ifølge Football Italia.

Målmanden, der har været det ubestridte førstevalg hos Juventus siden sommeren 2001, bebrejder både sig selv og holdkammeraterne.

- Indstillingen var forkert, og i disse situationer må man først og fremmest bebrejde anføreren. Det er mit job at sørge for, at spillerne er sat op og er fokuserede i omklædningsrummet og på banen. Det formåede jeg tydeligvis ikke.

- Nogle af vores mindre erfarne spillere må indse, at ingen forærer os mesterskabet. Vi skal gøre os fortjent til det hver eneste weekend, siger Gianluigi Buffon.

Juventus fører Serie A med 54 point for 23 kampe. Roma er nummer to med 47 point.

Der resterer 15 spillerunder i den italienske liga.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip