Juventus vinder Super Cup efter debutantscoringer

Juventus fik en god optakt til den kommende sæson i Serie A, da mesterholdet besejrede Lazio 2-0 i den italienske Super Cup lørdag.

Kampen var et opgør mellem sidste sæsons mesterhold og pokalvinder, og det var kinesiske Shanghai Stadium, der lagde græstæppe til kampen.

Det var Juventus' første kamp uden Arturo Vidal og Andrea Pirlo, der i sommerens løb er skiftet til henholdsvis Bayern München og New York City.

Hos mesterholdet var nyindkøbet Mario Mandzukic med fra start i angrebet efter skiftet fra Atlético Madrid, mens Sami Khedira, der er kommet til Juventus fra Real Madrid, er ude med en skade i længere tid.

Paulo Dybala, der er hentet i Palermo, begyndte på bænken.

Første halvleg blev en lige affære, som sluttede uden scoringer. Ingen af mandskaberne forsøgte for alvor at dominere, og begge hold prioriterede at holde bolden i egne rækker i en første halvleg, der manglede lidt nerve.

Efter pausen var Mandzukic tæt på med et forsøg udefra, og det var også Mandzukic, der åbnede målscoringen med et perfekt hovedstød.

Et indlæg fra Stephan Lichtsteiner blev resolut pandet i mål af Mandzukic, der dermed fik scoret i sin debut for Juventus.

Med en halv time igen var der også debut til Paulo Dybala, der er hentet i Palermo. Han ville også lege med, da han bragede bolden i mål med 18 minutter igen, hvilket var kampens anden debutantscoring og som sikrede 2-0-sejren til Juventus.

Den italienske Serie A sparkes i gang 23. august.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip