Kendisbaby får gyngende navn

Det er strømmet ud med graviditets- og nu babybilleder fra skuespillerinden Liv Tylers Instagram-profil.

Den 11. februar fødte hun en dreng, og nu afslører den 37-skuespillerinde gennem det sociale billeddelingsmedie, hvad den lille fyr skal hedde.

- Sailor Gene Gardner, skriver skuespillerinden om billedet af babydrengens hånd med en halskæde med et blåt vedhæng, hvor der er et anker i diamanter.

Den stolte far er skuespillerindens kæreste, sportsagenten Dave Gardner, som også flittigt har delt billeder før og efter familieforøgelsen.

Både Gardner og Tyler har børn i forvejen, og lille Sailor er derfor parrets første fælles barn. Liv Tyler blev mor for første gang for 10 år siden, da hun fødte drengen Milo, som hun har med musikeren Royston Langdon.

Babyens bedstefar er ingen ringere end rockmusikeren Steven Tyler, der er forsanger i Aerosmith.

Han var meget bevæget over sit barnebarns fødsel, fortalte han på sin Facebook-side, hvor han delte et billede af ham og sin fødende datter:

- Da jeg fik opkaldet om, at Liv havde veer, og efter at jeg selv græd som en baby, droppede jeg alt og tog straks til lufthavnen. Jeg nåede det lige før, mit andet barnebarn kom til verden, skrev den 66-årige rørte rocklegende og kaldte øjeblikket for "kæmpestort."

Tyler og Gardner har været et par siden 2014 og blev introduceret for hinanden gennem deres fælles veninde, supermodellen Kate Moss.

Se Liv Tyler afsløre babyens navn her: https://instagram.com/p/zVfaMdQQWa/?modal=true

Se Steven Tyler og den fødende Liv Tyler her: https://www.facebook.com/steventyler

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip