Kollega forsvarer kæmpe komikerkiks

Når du tjener dine penge på at stå på en scene og være sjov, er det vigtigste, at du ikke glemmer dine jokes.

Det var dog netop det, der skete for den unge komiker Simon Talbot, da han lørdag optrådte direkte til TV2-velgørenhedsshowet "Smid Tøjet Danmark". Entertaineren gik helt i stå, og han måtte forlade scenen for at hente sit manuskript.

Men spørger man Talbots komikerkollega, betyder fejlen ikke meget, og det unge talent har intet at frygte i forhold til sin fremtidige karriere.

- Du skal sgu ikke undskylde for din optræden. Den var nærværende, menneskelig og "god damn funny", skriver han således på Twitter.

Selv trækker den 28-årige skanderborgenser også blot på smilebåndet, når han tænker tilbage på lørdagens katastrofale optræden.

- Det tager nok et par måneder at komme sig over det. Måske skal jeg også starte i lidt terapi, joker Talbot således til BT.

På trods af den ironiske distance til sin fejltagelse på scenen indrømmer komikeren dog gerne, at det irriterede ham, at han dummede sig på direkte og landsdækkende tv.

- Jeg har trænet, som jeg plejer, og jeg synes også, jeg kunne det. Ellers havde jeg da også taget en seddel med i baglommen. Det er så bare et uheldigt tidspunkt, at klappen gik ned på, forklarer han til avisen.

Se Geos hilsen til kollegaen her: https://twitter.com/Geocomedy/status/597467920059469824

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip