Konservative bliver stævnet for ubetalt millionregning

Vælgerne vender ryggen til De Konservative, mens et tidligere reklamebureau går juridisk i kødet på partiet på grund af et udestående på 1,7 millioner kroner.

En ubetalt millionregning har fået De Konservatives tidligere reklamebureau til at stævne partiet, skriver BT.

Det er reklamebureauet Integral, der står bag stævningen. Integral har indsendt søgsmålet via bureauets advokat Kromann Reumert, og sagen om de 1,7 millioner ender derfor efter alt at dømme i Københavns Byret.

Her vil konservative profiler som tidligere formand Lars Barfoed og tidligere partisekretær Martin Dahl blive indkaldt som vidner, skriver avisen.

Søren Skibsted, der er advokat og partner i advokatfirmaet Kromann Reumert, bekræfter, at sagen om de 1,7 millioner kroner nu går rettens vej.

- Vi har indsendt en stævning, fordi vi mener, vi kan vinde sagen. Ellers afleverer vi ikke processkrifter af den slags. Og vi gør det, fordi alle andre muligheder er udtømt. Vi foretrækker jo at undgå, at sager af den slags ender i retten, siger han til BT.

Forelagt BT's oplysninger bekræfter Integrals direktør, Casper Janns, at bureauet har stævnet De Konservative for i alt 1.775.000 kroner.

- Vi har det bedst med at stå bag vores kunder og kommenterer aldrig på detaljer i vores kundeforhold, men jeg kan bekræfte, at vi helt generelt forventer, at vores regninger bliver betalt. Det gælder selvsagt også for Det Konservative Folkeparti, siger Casper Janns til avisen.

Stævningen blev afleveret i mandags.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip