Lettermans arvtager hylder tv-veteranen

David Letterman kunne i maj trække sig tilbage som den ukronede konge af late night shows efter 33 år på toppen. Og den præstation er ikke nem at følge efter, når man overtager jobbet.

Stephen Colbert, som tidligere har haft sit eget talk show, skulle onsdag gå i de legendariske fodspor, og det gjorde han med en hyldest til David Letterman. Den nye vært understregede, at han er stor fan af sin forgænger.

- Vi vil gøre vores bedste for at ære alt det, han har opnået, ved at lave det bedste show vi kan, og en gang imellem gøre tv-selskabet virkelig sure på os, sagde den 51-årige arving til "Late Show"-tronen, skriver BBC News.

- Så længe jeg også fremover har ni måneder til at forberede en times tv, så kan jeg lave det her for evigt, tilføjede han jokende.

Stephen Colbert begyndte sit show med en intro-sekvens til nationalmelodien "The Star-Spangled Banner" og blev mødt med hujen og taktfaste "Stephen, Stephen, Stephen"-råb, da han trådte ind på scenen.

- Hvis jeg havde vidst, I ville reagere sådan, ville jeg være kommer herud for flere måneder siden!, lød den første joke fra den nye vært.

Det var heller ikke hvem som helst, der gæstede Stephen Colberts debut som vært. George Clooney var aftenens første gæst, efterfulgt af den konservative præsidentkandidat Jeb Bush.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip