Mads Mensah har vænnet sig til at være i farezonen

Ved håndbold-VM i Spanien for to år siden blev Mads Mensah Larsen skiftet ud undervejs i turneringen, da Jesper Nøddesbo kom ind i stedet for. Det var ikke spor sjovt.

Før det forestående VM i Qatar er der spekulationer, om det bliver Mads Mensah, som må nøjes med at få en reserverolle. Der bliver fredag morgen kun indskrevet 16 ud af de 17 spillere, som er rejst med fra Danmark.

Den skudstærke back husker tilbage på VM i Spanien, hvor han inden kvartfinalen mod Ungarn røg ud af truppen.

- Første gang, jeg var med i alt det her ræs nede i Spanien, der synes jeg ikke, at det var specielt fedt. Men nu har jeg på en eller anden måde vænnet mig til at være i farezonen, fordi der er så hård konkurrence, som der er.

- Så det har være nogle dyre, men også gode lærepenge indtil videre. Det er jeg forholdsvis afklaret med, siger Mads Mensah.

Han har det noget mere afslappet med at være i risiko for at ryge ud denne gang.

- Det kan jeg da godt forstå, at der er spekulationer om. Det er et interessant emne på nuværende tidspunkt.

- Vi må bare vente, indtil han har besluttet sig. Jeg ved, jeg er i farezonen for ikke at starte inde i slutrunden, siger Mads Mensah.

Efter en god sæson hos Rhein-Neckar Löwen er der dog ingen sure miner, hvis det bliver ham.

- Nej, uretfærdigt er ikke et ord jeg vil bruge. Vi er 17 gode spillere af sted. Selvfølgelig vil jeg være skuffet, for jeg vil helst spille.

- Men når det så er sagt, så accepterer jeg også, hvis det er mig, som starter ude. Så vil jeg gøre, hvad jeg kan for at holde mig i gang, siger Mads Mensah.

Danmark må foretage to udskiftninger under VM-slutrunden. Fredag aften spiller danskerne mod Argentina.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip