Medie: 22-årig mistænkt gerningsmand var ikke psykisk syg

Den dræbte formodede gerningsmand til weekendens terrorhandlinger i København led efter alt at dømme ikke af en psykisk lidelse.

Det fremgår af en personundersøgelse, som TV2 har fået aktindsigt i. Den blev udarbejdet i forbindelse med en tidligere sag, hvor han blev dømt for at stikke en mand i låret med en kniv i et S-tog i november 2013.

Her fremgår det, at den formodede gerningsmand Omar Abdel Hamid El-Hussein er født og opvokset i Danmark med sin lillebror og forældre, som er palæstinensere.

- Han giver udtryk for, at han er vokset op i en almindelig familie, hvor børnene aldrig har manglet noget, og der har været et udmærket forhold til såvel forældre som broderen, lyder det ifølge TV2.

- Han beskriver sig selv som en positiv, åben og social person, der er let at komme i kontakt med, og som har et roligt temperament, står der i personundersøgelsen.

Omar El-Hussein fortalte, at han tidligere havde røget hash, men at han var stoppet.

Han nægtede at have taget andre stoffer, men han ville samtidig ikke afgive en urinprøve.

Flere gange dukkede han ikke op til aftaler i forbindelse med personundersøgelsen uden at melde afbud, og når han dukkede op, var han typisk forsinket.

Personundersøgelsen konkluderede dog, at der ikke var tegn på, at han havde en psykisk lidelse, og derfor blev der ikke lavet en mentalundersøgelse, skriver TV2.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip