Mikkel Hansen gider ikke se video fra VM-finalen i 2013

Finalenederlaget ved VM i 2013 er et overstået kapitel for Mikkel Hansen, som minder om, at Danmark fik revanche allerede ved håndbold-EM på hjemmebane sidste år.

Danmark plejer generelt at have et godt tag på spanierne, så der er ingen grund til at dvæle for meget ved kampen for to år siden ved at se video eller tale for meget om 19-35-ydmygelsen.

- Normalt plejer vi at spille utroligt tætte kampe mod Spanien - lige med undtagelse af VM-finalen i Spanien.

- Jeg kan ikke se, hvorfor vi skulle se video fra den kamp. Spanien spiller lidt anderledes, og de har andre spillere med, og det har vi også, så jeg kan ikke se, hvad det skulle hjælpe, siger Mikkel Hansen.

Den tidligere Barcelona-back glæder sig til igen at møde Spanien - denne gang i kvartfinalen ved VM i Qatar, som spilles onsdag aften.

- Der er gensidig respekt, hvilket er meget normalt, da det er to af de bedste hold, som mødes i turneringen. Jeg tror, det bliver en lige kamp.

- Det er to hold, som spiller efter samme opskrift ved at have en god defensiv og lave en masse mål på kontra.

- I angrebet er begge hold gode til at bevare bolden uden at lave tekniske fejl. Så jeg tror, det bliver en god håndboldkamp, siger Mikkel Hansen.

Han advarer mod den spanske stregspiller Julen Aguinagalde samt bagspilleren Joan Canellas.

- Man skal spille hårdt mod Aguinagalde hele vejen igennem og så vidt muligt være foran ham hele tiden.

- Spanien spiller generelt ud fra en stærk stregspiller, hvor de forsøger at få overtalssituationer ved at spille ham, så det er en af de spillere, vi skal have styr på.

- Canellas kan mere eller mindre det hele. Han er en meget dygtig spiller, som er god til at gå ned i tempo og så accelerere midt i det hele. Han har leveret på et højt niveau i lang tid nu, så det er endnu en spiller, vi skal stoppe.

- Men de har så mange gode spillere, så vi skal nok mere kigge på Spanien som hold end på enkelte profiler, påpeger Mikkel Hansen.

Kvartfinalen mod Spanien går i gang klokken 19.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip