NHL-træner: Dansker skulle have været i All Star-kamp

Den danske ishockeymålmand Frederik Andersen har haft enorm succes i denne sæson i sin NHL-klub Anaheim.

Danskeren er blevet klar førstemålmand på ligaens øjeblikkelige tophold, og kun Nashvilles Pekka Rinne har vundet flere kampe end Frederik Andersen. Alligevel er danskeren ikke udtaget til denne weekends traditionsrige All Star-begivenhed i Columbus.

Hverken da de to NHL-hold oprindeligt blev udtaget, eller da to målmænd meldte fra og skulle erstattes af andre, har der været bud efter danskeren.

Det undrer Anaheims cheftræner Bruce Boudreau sig voldsomt over.

- Du spørger en mand, som ser Frederik spille hele tiden. Selvfølgelig er jeg overrasket, siger Bruce Boudreau til avisen Orange County Register.

Træneren håber, at den store danske målmand vil få noget godt ud af situationen.

- Forhåbentlig er det motivation for "Freddie", så han siger: "Jeg skal vise jer." Han fortjener at være med, men det kommer han altså ikke, fortsætter træneren, der har set sin danske målmand præstere noget af det bedste, en ny målmand har præsteret i ligaen i årevis, baseret på antal sejre.

Da Frederik Andersen natten til torsdag kæmpede hårdt med influenza, og alligevel stod en god kamp, da Anaheim vandt 6-3 over Calgary, skrev de lokale californiske aviser, at danskeren - igen - lignede en All Star-spiller.

Columbus-målmanden Sergej Bobrovsky blev skadet onsdag, og de nordamerikanske ishockeyeksperter spekulerer igen i, at danskeren kan få et opkald fra NHL. Men med sygdom i kroppen, kan de spare sig at ringe til Frederik Andersen.

- Jeg vil blive her og forsøge at blive frisk, siger den influenzaramte dansker til avisen Los Angeles Times.

NHL-kampen bliver spillet søndag på Columbus Blue Jackets hjemmebane.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip