Niels Frederiksen godkender starten på kvalifikationen

Der skulle bruges mange chancer, men i sidste ende lykkedes det U21-landsholdet at vinde 1-0 hjemme over Bulgarien i EM-kvalifikationen. Det bringer Danmark på fire point for to kampe, og det er godkendt, siger U21-landstræner Niels Frederiksen.

- Vi havde snakket om inden, at kunne vi få tre point i dag, havde vi fået en absolut godkendt start på kvalifikationsturneringen.

- Vi ville gerne have haft tre point mod Wales, men måtte nøjes med et, men fire point i de to første kamp, det er okay, og det er en godkendt start, siger Niels Frederiksen til DR.

Frygten for endnu en nulløsning lå ellers og lurede, inden Andrew Hjulsager slog en befrier med 1-0-scoringen 20 minutter før tid.

Niels Frederiksen troede hele tiden på, at målet nok skulle komme, siger han.

- Det var ikke særlig sjovt, for vi havde så frygtelig meget brug for det ene mål, men vi mistede ikke troen på det, for når vi er så tæt på og var det i flere situationer, så tænker man, at det må komme på et tidspunkt, siger han.

Med sejren over Bulgarien har Danmark fire point efter to kampe i gruppen. Bulgarien ligger fortsat nummer et i gruppen med ni point efter fem kampe.

Næste kamp for U21-landsholdet er 13. november, hvor det gælder udekampen mod Rumænien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip