Pardew debuterer for Crystal Palace med sejr

Det var en taknemmelig opgave, der ventede Alan Pardew i hans første test som ny manager for fodboldklubben Crystal Palace.

Søndag mødte Premier League-mandskabet i FA Cuppen Dover fra den femtebedste række i engelsk fodbold, og det blev til en ventet favoritsejr på 4-0.

Forsvarsspilleren Scott Dann blev matchvinder med to mål, der begge blev sat ind i første halvleg.

Begge hans mål opstod som følge af dødbolde. Først blev Dann hængende efter et hjørnespark og kom først på en løs bold i feltet.

Og 20 minutter senere satte han så hovedet direkte på et hjørnespark og bragte gæsterne foran 2-0 med sit tredje mål i sæsonen.

Efter pausen fjernede Crystal Palace så al tvivl med scoringer af Dwight Gayle og Kevin Doyle.

Det var Crystal Palaces første sejr i ni kampe, og dermed har holdet tanket en smule selvtillid inden lørdagens ligakamp mod Tottenham.

Derimod led normalt så hjemmestærke Queens Park Rangers et knæk, da holdet også i FA Cuppen tabte 0-3 til Sheffield United fra den tredjebedste række.

Jamal Campbell-Ryce scorede to gange for gæsterne og var dermed stærkt medvirkende til det overraskende resultat.

Casper Sloth fik spilletid for Leeds for første gang i to måneder, da klubben fra den næstbedste række tabte 0-1 ude til Sunderland fra Premier League.

Den tidligere landsholdsspiller spillede hele kampen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip