Piotr Wozniacki: Nu kan Caroline selv tage sko på

- Nu kan hun selv tage sko på, uden at far skal hjælpe hende.

Piotr Wozniacki havde sin helt egen måde at fortælle omverdenen på, at Caroline Wozniacki er fri for sine rygproblemer og er klar til at levere sit bedste i grand slam-turneringen Wimbledon.

Han har set fremgang, siden hun fredag måtte trække sig fra sin semifinale i Eastbourne efter bare tre spillede partier.

Efterfølgende har den danske nummer fem i verden taget to fridage og ikke vist sig på træningsbanen hverken lørdag eller søndag. Men mandag trænede hun 90 minutter uden at virke hæmmet.

- Hun er ok. Det var fornuftigt at holde fri i to dage, så nu er hun klar. Også mentalt. Alle har problemer. I kender bare til problemet, fordi I så hende gå på banen i Eastbourne og måtte opgive.

- Det er meget normalt, at man får nogle problemer i overgangen fra grus til græs, lyder det fra Caroline Wozniackis far og træner.

Spørgsmål: Hvis det havde en været en kamp i Wimbledon, havde hun så også trukket sig, som hun gjorde i Eastbourne?

- Havde det været en semifinale i Wimbledon, havde vi givet hende noget meget stærk medicin, så hun kunne spille. Eller lagt en blokade ind. Men i Eastbourne ville vi ikke tage nogen risiko, siger Piotr Wozniacki.

Caroline Wozniacki møder kineseren Zheng Saisai i første runde af turneringen. Opgøret bliver en del af tirsdagsprogrammet.

Det er første gang i karrieren, at Wozniacki tørner sammen med den kinesiske nummer 66 i verden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip