Politiet efterlyser 44-årig kvinde for hjemmerøveri

En 96-årig kvinde var udsat for et hjemmerøveri på Frederiksberg sidste år, og Københavns Politi efterlyser nu en 44-årig kvinde for røveriet.

Hun er mistænkt for sammen med to mænd at trænge ind hos den 96-årige kvinde på Peter Bangs Vej 14. november. Hun har tidligere siddet varetægtsfængslet for røveri.

Den efterlyste kvinde er den herboende ungarske statsborger Katalin Ralfort. Hun beskrives som kraftig af bygning, 161 centimeter høj, hvid hudfarve, langt lyst eller brunt hår og brune øjne.

Ralfort-familien er særdeles godt kendt af politiet i forvejen. Tre personer med efternavnet blev blandt andet dømt i en sag om svindel med kreditkort i 2013.

- Det er en familie, som giver problemer igen og igen, og denne gang er tre medlemmer blevet dømt for kreditbedrageri, sagde anklager Bertil Haakonsson kort efter dommen til Ritzau.

Den ene Ralfort blev dømt for at få fire "subsistensløse svenske statsborgere" til at stå som stråmænd, hvorefter de dømte har købt ind i svenskernes navne for 2,2 millioner kroner, forklarede anklageren.

Den dømtes søster er tidligere dømt i samme sag, hvor hun tilstod at have kørt taxi for 23.000 kroner på svenskernes erhvervede kreditkort.

En anden Ralfort i svindelsagen har tidligere fået en dom på tre års fængsel for at røve 192.000 kroner fra en pengetransport med dagens omsætning fra Hennes & Mauritz på Strøget i København.

Mandens lillebror blev også dømt for røveriet mod pengetransporten, hvor udbyttet aldrig er blevet fundet. Selvsamme lillebror er tidligere sigtet for et røveri på åben gade i København, hvor en mand blev frarøvet en halskæde til en værdi af 27.000 kroner.

Familien klagede sidste år over politiet, som, de mente, havde banket dem gule og blå ved deres hjem i Ishøj. Det er uvist, hvad resultatet af klagen blev.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip