Politiet: Vi søger kun én mand efter skud i Krystalgade

I forbindelse med en skudepisode i Krystalgade i København, hvor tre personer blev ramt, leder politiet kun efter én gerningsmand.

Det oplyser Københavns Politi til Ritzau.

Det er dog ifølge politiet gætteri at spekulere i, om der er tale om samme gerningsmand, som tidligere lørdag affyrede skud ved Krudttønden på Østerbro og dræbte en 40-årig mand.

Ved skyderiet i Krystalgade blev en person ramt af skud i hovedet, mens to betjente blev ramt af skud i henholdsvis arm og ben, oplyser Københavns Politi

- Vi kan endnu ikke sige noget om de tilskadekomnes tilstand, skriver politiet.

Gerningsmanden er ifølge politiet flygtet til fods fra stedet.

Han var iført sorte bukser, sorte sko og bar desuden en lysegrå jakke med flerfarvede lyse felter.

Politiet er massivt til stede i området omkring Nørreport Station. Hverken S-tog eller metro-tog standser på stationer, og busruter er omlagt.

Beredskabsstyrelsen anmoder på Twitter folk, der befinder sig i indre by, om at sms'e til deres pårørende, at de er ok for at undgå unødig bekymring.

Tungt bevæbnede betjente og hundepatruljer er massivt til stede i indre by og ved samtlige søer, der adskiller indre by fra blandt andet Østerbro, Nørrebro og Frederiksberg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip