PSG føler sig udsat for snedigt Mourinho-trick

Chelsea-manager José Mourinho har måske begået en strategisk genistreg, inden Champions League atter skydes i gang tirsdag aften, når briterne skal på besøg hos Paris Saint-Germain i 1/8-finalen.

Skaktrækket blev foretaget for tre uger siden, da Chelsea med flere reserver på holdet højst overraskende blev ekspederet ud af den engelske FA Cup af Bradford fra den tredjebedste række.

Selv om nederlaget blev betegnet som et chok, så var det også belejligt, da det gav Chelsea-spillerne et pusterum i den forgangne weekend - umiddelbart før mødet med PSG.

PSG-træner Laurent Blanc spøger med, at Jose Mourinho har udtænkt det hele på forhånd.

- Jose Mourinho er et geni. Han tabte pokalkampen 2-4 og har givet sig selv en uge ekstra til at forberede sig på kampen mod os, siger Blanc.

Den humoristiske beskyldning er sikkert ikke sagt uden et gran af alvor, for Mourinho er kendt for at tænke strategisk.

I tidligere sæsoner er portugiseren blevet beskyldt for at opfordre sine spillere til at tiltuske sig gule kort, så de kan få truende karantæner ud af verden i "betydningsløse" kampe.

Jose Mourinho virker da også ganske godt tilfreds med, hvordan kabalen er faldet ud.

- Pausen er meget velkommen. Men det drejer sig kun om, at PSG spiller én kamp, som vi ikke skal spille. Det er kun én kamp, men jeg er glad for denne lille pause til mine spillere, siger Mourinho.

Mens Chelsea-stjernerne sandsynligvis er mere friske end de kommende modstandere, der i weekenden spillede 2-2 mod Caen i den franske liga, så døjer holdet fra Paris også med skader.

Yohan Cabaye, Marquinhos, Serge Aurier og Lucas måtte forlade banen mod Caen, hvilket har fået PSG-anfører Thiago Silva til at kritisere den franske liga for dårlig planlægning.

- Det er meget hårdt at spille kampe hver tredje dag. Når vi nu skal møde Chelsea i en så speciel kamp, så mener jeg, at man burde have ændret kampprogrammet, så vi bedre kunne forberede os, siger Silva til L'Equipe.

Brasilianeren tror dog på, at PSG vil være i stand til at yde Chelsea god modstand.

- Jeg har en stor tiltro til vores træner. Jeg er sikker på, at han vil finde den rette opskrift. Det bliver uden tvivl en fantastisk kamp. Chancerne er 50-50, vurderer Silva.

Mødet i Paris byder på en række interessante dueller. PSG's angrebsstjerne Zlatan Ibrahimovic spillede for seks år siden en enkelt sæson under Mourinho i italienske Inter. Derudover har PSG's David Luiz en fortid i Chelsea.

I tirsdagens anden 1/8-finale står Shakhtar Donetsk over for Bayern München.

Der er returkampe den 11. marts.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip