Rapstjerne: Betroet ven huggede mine penge

admin

|

01/08/2014
Normalt er millionfusk og snyderi ikke noget, man forbinder med sine venner. Men den amerikanske rapper Ne-Yo anklager sin mangeårige ven og rådgiver Kevin Foster for at have snydt ham for 4,5 millioner dollar, eller hvad der svarer til cirka 25 millioner kroner, skriver New York Daily News. Ne-Yo mødte første gang Kevin Foster i 2005, da Foster blev ansat som økonomisk rådgiver for den amerikanske superstjerne. Foster besluttede sig senere for at starte sit eget firma. Ne-Yo fulgte med, og de to udviklede et nært forhold. Så nært, at rapperen til sidst stolede blindt på Foster, der forvaltede store dele af hans formue. Men for nylig måtte Ne-Yo, med det borgerlige navn, Shaffer Smith, dog sande at venskabet nok ikke var så stærkt alligevel. Ifølge retspapirer, som New York Daily News har fået fat i, gik det op for sangeren, at Foster havde overført penge uden tilladelse. Ifølge søgsmålet hyrede Ne-Yo derfor et andet revisorfirma, der kunne fortælle, at Foster i op til flere tilfælde havde tegnet lån i Ne-Yo's navn. Ud over hittet "Sexy Love" har Ne-Yo blandt andet været med til at skrive Beyonces monsterhit "Irreplaceable". Kevin Foster har endnu ikke udtalt sig om sagen, skriver New York Daily News.Newspaq

Dagens topnyheder

Normalt er millionfusk og snyderi ikke noget, man forbinder med sine venner. Men den amerikanske rapper Ne-Yo anklager sin mangeårige ven og rådgiver Kevin Foster for at have snydt ham for 4,5 millioner dollar, eller hvad der svarer til cirka 25 millioner kroner, skriver New York Daily News.

Ne-Yo mødte første gang Kevin Foster i 2005, da Foster blev ansat som økonomisk rådgiver for den amerikanske superstjerne.

Foster besluttede sig senere for at starte sit eget firma. Ne-Yo fulgte med, og de to udviklede et nært forhold. Så nært, at rapperen til sidst stolede blindt på Foster, der forvaltede store dele af hans formue.

Men for nylig måtte Ne-Yo, med det borgerlige navn, Shaffer Smith, dog sande at venskabet nok ikke var så stærkt alligevel. Ifølge retspapirer, som New York Daily News har fået fat i, gik det op for sangeren, at Foster havde overført penge uden tilladelse.

Ifølge søgsmålet hyrede Ne-Yo derfor et andet revisorfirma, der kunne fortælle, at Foster i op til flere tilfælde havde tegnet lån i Ne-Yo's navn.

Ud over hittet "Sexy Love" har Ne-Yo blandt andet været med til at skrive Beyonces monsterhit "Irreplaceable".

Kevin Foster har endnu ikke udtalt sig om sagen, skriver New York Daily News.

Newspaq