Sepp Blatter dropper pokaloverrækkelse ved kvinde-VM

Den meget omdiskuterede præsident i det internationale fodboldforbund Fifa, Sepp Blatter, kommer ikke til at bistå med pokaloverrækkelsen til kvindernes VM-finale, som det var planlagt.

Det er personlige årsager, der holder Blatter fra at deltage ved søndagens finale i Vancouver. Det har Blatters advokat oplyst til arrangørerne, skriver Reuters.

Virakken omkring Blatter har været stor, siden han 29. maj endnu engang blev genvalgt som Fifa-præsident trods stor modstand og beskyldninger om korruption fra blandt andet de europæiske lande.

Blot fire dage senere annoncerede Blatter selv sin afgang som præsident, men da en ny præsident tidligst ventes at kunne blive valgt til december, har der senest gået rygter om, at Blatter alligevel ville fortsætte på posten.

Korruptionssagen mod Blatter og en række andre mistænkte bliver undersøgt af FBI. Beskyldningerne går blandt andet på, at afgørelserne om hvem, der skal være værter for VM-slutrunder, ikke er gået ærligt til.

I stedet for Blatter bliver det Fifa-repræsentant Issa Hayatou fra Cameroun, der overrækker trofæet.

Det er første gang i Blatters præsidenttid, der begyndte i 1998, at han ikke overrækker VM-trofæet til kvindernes verdensmestre.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip