Serena Williams er videre trods sløv start

Efter en dorsk start og sit første tabte sæt i turneringen er den topseedede Serena Williams klar til fjerde runde i Australian Open.

Williams, der fem gange har vundet grand slam-turneringen i Melbourne, virkede ikke helt oplagt i begyndelsen af opgøret mod Elina Svitolina.

Den 26.-seedede ukrainer tog først sæt med cifrene 6-4, men så viste 33-årige Serena Williams sin overlegenhed ved at vinde de to næste sæt 6-2 og 6-0.

Den 18-dobbelte grand slam-vinder forklarede efter kampen, at hendes storesøster Venus har givet hende et tip til at få gang i spillet, når tingene ikke rigtig fungerer på banen.

- Bare begynd at løbe så hurtigt du kan. Det, har Venus altid sagt til mig, hjælper, lyder det fra Serena Williams ifølge nyhedsbureauet AFP.

I fjerde runde skal hun op mod Garbine Muguruza fra Spanien.

Venus Williams er også videre efter en kamp med samme forløb: Hun tabte første sæt til Camila Giorgi, men vandt de to næste. I en anden af lørdagens tidlige kampe besejrede sjetteseedede Agnieszka Radwanska fra Polen Varvara Lepchenko fra USA.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip