Skilsmisseramt kendispar slås om børnene

Når forældre bliver skilt, bliver ét hjem til to. Men hvor meget skal børnene være hos mor, og hvor ofte hos far? Netop det spørgsmål har den amerikanske komiker Chris Rock nu bedt retten om at afgøre.

Han mener nemlig ikke, han har fået lov at se sine børn nok, efter han for nylig søgte om at blive skilt fra sin kone Malaak Compton-Rock.

Derfor søger komikeren og skuespilleren, der blandt andet er kendt fra komediefilmen "Du kan vente dig", nu om delt forældremyndighed over parrets to børn. Det viser retsdokumenter ifølge TMZ.com.

Noget kunne også tyde på, at den berømte komiker heller ikke er begejstret ved tanken om at skulle betale hustrubidrag til sin kommende ekskone.

Han har tidligere udtalt, at Malaak er "fuldt ud i stand til at arbejde og bidrage til sit eget underhold", skriver TMZ.com.

Chris Rock, der giftede sig med Malaak Compton tilbage i 1996, vedkender, at parret dengang underskrev en såkaldt ægtepagt, der skulle sikre hans kone økonomisk i tilfælde af skilsmisse. Han mener dog, at aftalen efter mere end 18 års ægteskab må betragtes som udløbet.

Skilsmissesagen gik i gang i sidste uge i Alpine i New Jersey, hvor den 49-årige komiker ind til for nylig boede sammen med den 45-årige Malaak Compton-Rock og parrets to døtre Lola Simone på 12 år og Zahra Savannah på 10 år.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip