Skrantende skilegende kæmper for et sidste højdepunkt

Tiden er ved at være knap for den amerikanske skilegende Bode Miller, der kæmper hårdt for at blive klar til sit formentlig sidste VM.

Den firedobbelte verdensmester har slet ikke været i konkurrence i denne sæson som følge af en hårdnakket rygskade, og der er kun godt to uger til VM-starten på hjemmebane i Colorado.

Bode Miller kørte fredag på den berømte Lauberhorn i Wengen, men han har ingen planer om at stille op i søndagens World Cup-styrtløb, som han ellers har vundet to gange.

- Jeg forsøger at forberede mig. Man må man gøre det, man kan. Jeg er ikke i stand til at deltage i et løb, men jeg kan godt køre pisten igennem, siger Bode Miller til nyhedsbureauet Reuters.

Hvis den 37-årige amerikaner bliver klar til VM-start, vil han uanset hvad være handicappet af sin mangelfulde forberedelse.

- De andre har flere tusind timer på skiene i denne sæson. Jeg har 20 eller 15 eller noget i den stil.

- Jeg skal være klar til at trække stikket, for hvis jeg ikke er klar, skal jeg ikke risikere alvorlige skader det ene eller det andet sted, siger Bode Miller.

Han håber, at han kan nå at blive frisk til næste weekends Hahnenkamm-styrtløb i Kitzbühel. Det er et af de betydningsfulde løb, som Miller aldrig har vundet.

- Kitzbühel har altid været et stort mål for mig, men vi må tage det dag for dag. Hvis jeg er klar til at deltage, vil jeg helt sikkert gøre det. Men det er ikke noget let løb. Man kan ikke gøre det for halv styrke, siger Bode Miller.

VM afvikles fra 2. til 15. februar i Vail og Beaver Creek i Colorado.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip