Skuespiller blev syg efter medie-storm

Terrorhandlinger som dem, der ramte USA den 11. september 2001.

Det var nogenlunde den trussel, hackergruppen "Guardians of Peace" kom med, efter de tvang sig adgang til filmselskabet Sonys servere, fordi de mente, at filmen "The Interview" gjorde grin med Nordkorea.

Det skabte en mediestorm, hvor Sony først ville trække filmen tilbage, men senere - efter mange overvejelser og kritik fra selveste præsident Barack Obama - alligevel endte med at distribuere filmen.

Skandalen gjorde én af filmens hovedpersoner James Franco fysisk syg, afslører han i et interview med Variety Magazine.

- Der var så meget pres og så meget opmærksomhed omkring filmen, at jeg blev syg af det. Hele skandalen kom som et chok for mig, men jeg frygtede aldrig alvorligt for min sikkerhed, siger Franco.

"The Interview" handler om to journalister, som planlægger at rejse til Nordkorea for at interviewe landets statsoverhoved Kim Jong-un.

I stedet pålægger en amerikansk efterretningstjeneste journalisterne at likvidere den nordkoreanske leder - et plot, der altså ikke faldt i god jord alle steder.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip