Skuffet FCN-lejr: Randers FC maste os

FC Nordsjællands træner, Olafur Kristjansson, erkender, at Randers FC var FCN overlegne i forårsåbningen i Alka Superliga.

Randers vandt fredag 3-0 på tre mål i kampens første 36 minutter.

- Randers var dygtige, de var effektive, de spillede fysisk, og jeg vil ikke tage noget fra dem, men vi tog ikke kampen op. Man kan godt sige, de var i fuld kontrol.

- Randers er det hold, som har lukket færrest mål ind, og i anden halvleg forsvarede de bare, og det er de rigtig gode til. Det kunne have været værre efter første halvleg.

- Kampen blev spillet på Randers’ præmisser, og de var os overlegne. Randers maste os over hele linjen, konstaterer Kristjansson.

Midtbanespilleren Martin Vingaard vurderer, at Randers FC's spillere ganske enkelt var mere klar end hjemmeholdets.

- Vi tabte især første halvleg på parathed og duelspil. Samtlige andenbolde faldt ud til Randers' fordel, og det kan man sagtens tabe kampe på.

- Det er absolut ikke i orden, at man taber på parathed og duelspil, det er sindssygt skuffende.

- Vi fik en kæmpe lærestreg, og det var en meget skuffende præstation. Vi skal ikke bruge de nye spillere som undskyldning. Vi tabte ikke kampen taktisk, men fordi vi ikke var klar, og det er ikke godt nok. Det var et kæmpe wake-up-call, siger Vingaard.

Næste opgave for FC Nordsjælland er udekampen mod Hobro.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip