Søndergaard med blålilla tommel: Jeg er utålmodig

Skrevet af admin

10/01/2015

Dagens topnyheder

Kasper Søndergaard måtte sidde over i fredagens 36-26-sejr over Slovenien på grund af en skade i venstre tommelfinger.

Og det er heller ikke sikkert, at højrebacken kan være med i lørdagens VM-testkamp mod Island i Aalborg. I værste fald misser Søndergaard VM-slutrunden i Qatar, som begynder i næste uge.

- Jeg håber på, at den går i orden hurtigst muligt, for jeg vil meget, meget gerne være med til VM.

- Det kan jeg godt blive utålmodig over. Det er træls og i øvrigt også rigtigt kedeligt at sidde udenfor, siger Søndergaard.

Lige nu er tommelfingeren blålilla og tapet godt ind, så der ikke sker yderligere med fingeren.

- Jeg går bare og venter på, at den bliver i orden igen. Den er grim at se på og lidt blå. Jeg synes, at hævelsen har fortaget sig allerede, så jeg er positiv.

- Jeg er spændt på, om jeg kan holde om en bold. Det er jo lidt vigtigt, påpeger Søndergaard.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson skal barbere VM-truppen ned fra 18 til 16 spillere efter weekendens træningskampe mod Island og Sverige i Totalkredit Cup.

- Hvis jeg kan spille i weekenden, så gør jeg det. Så enkelt er det. Men jeg kan ikke teste skaden i kampe mod Island og Sverige. Det er enten eller.

- Det bliver forhåbentlig til lidt spilletid, men jeg kan ikke love noget til nogen parter. Det har jeg også sagt til Gudmundur, forklarer Søndergaard.

VM-deltagelsen er usikker, men han håber til det sidste. En beskyttende skinne på tommelfingeren er også en mulighed.

- Jeg ved det simpelthen ikke. Jeg tør ikke svare på det. Det kommer an på, hvordan ledbåndet arter sig. Det er lige som at vride om på sin fod. Hvis man har gjort det mange gange, så kommer man hurtigere ovenpå.

- Jeg har prøvet det en gang før, og det virker ikke lige så slemt denne gang. Så jeg tror stadig på det, siger Skjern-profilen.

/ritzau/